Recenzii

Recenzii

Parerile Clientilor

 • Pe domnisoara avocat Andreea Gliga am remarcat-o in sala de judecata in timp ce avea alt proces, (eu fiind reprezentat la momentul respectiv de alti doi avocati care nu urmareau decat sa-mi ia banii) datorita faptului ca era foarte vocala prezentandu-si foarte bine punctul de vedere. La scurt timp am hotarat sa renunt la cei doi avocati pe care ii aveam si am ales-o pe dansa sa ma reprezinte. Domnisoara avocat a dat dovada de mult profesionalism, seriozitate si dedicare, este atenta la detalii venind mereu cu idei noi pe care mi le-a prezentat, stabilind impreuna cea mai buna strategie. O comunicare foarte buna pe toata durata procesului (eu fiind plecat din tara). S-a dovedit a fi o alegere foarte buna pentru ca pe fond am luat achitare si sunt increzator ca si la apel vom avea acelasi rezultat. Recomand cu toata increderea. Va multumesc domnisoara avocat!

  Prahoveanu Eduard
  Administrator SC EDMOND ALEDIX SRL
 • Dra. Avocat Andreea…nu gasesc cuvintele potrivite pentru a califica devotamentul, daruirea si interesul apararii clientilor pe care ii reprezinta in procesele penale. Este tiparul care ar trebui copiat de multi avocati renumiti din barou. Toti cei care practica aceasta meserie au darul vorbirii, dar foarte, foarte putini au puterea convingerii. Cand ia cuvantul in sala de judecata se face liniste si acuzarea incepe sa aiba probleme, nemaigasind replica la articolele de lege invocate de Dra. Avocat. Sunt convins ca practica meseria din pasiune si in cazul dumneaei este ceva nativ. Bravo ei! Mult succes in victorioase procese, Dra. Avocat!

  Ciobanescu Stefan
  Contabil Sef
 • Un avocat tânăr cu foarte mare ambiție și mult profesionalism,un avocat ce știe cu adevarat ce înseamnă aceasta meserie și cu care poți comunica perfect.un avocat ce știe sa gestioneze situațiile dificile din sălile de instanta din România! Recomand cu toată încrederea și mulțumesc frumos domnișoara avocat Gliga Andreea.

  Ilie Bogdan Ionut
 • O recomand cu mare drag pe Doamna Avocat Gliga Andreea pentru devotamentul fata de client in rezolvarea cazului, este un avocat exceptional, indrumator si un bun terapeut. Intri pe usa cu lacrimi in ochi, colpesit de necaz si iesi cu zambetul pe buze si cu cazul rezolvat! Multumesc pentru libertatea oferita!

  Stoleru Adrian
  Administrator Anadi Hotel Boutique
 • Recomand cu toata increderea si caldura serviciile de asistenta juridica ale doamnei avocat Gliga Andreea. Este un profesionist care se remarca prin competenta, determinarea si devotamentul cu care apara drepturile clientului. Este de asemenea si un bun terapeut.

  Mihaela Stoleru
  Administrator la Anadi Hotel Boutique
 • Vreau sa va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada pe toata perioada procesului. Sunteti avocata care se dedica in totalitate clientului si faceti tot ce va sta in putinta pentru a ajuta in rezolvarea cazului. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru toate faptele bune. De fiecare data cand voi avea ocazia am sa va recomand cu toata increderea si din tot sufletul. Va doresc sa aveti multe realizari si in urmatoarele procese care vor veni. Cu stima, Cristea Simona

  Cristea Simona
  Analist de risc financiar
 • Un tanar avocat de exceptie! Interesata de cazurile sale, care pune suflet in tot ceea ce face si un OM ce da dovada de PROFESIONALISM!!!

  Stavri Mariana
  Manager achizitii Spitalul Sf. Ioan
 • Avocat tanar, tenace, cu entuziasm si aplecare catre client. Studiaza si cunoaste spetele in profunzime. Recomand cu caldura pe dna. Gliga!

  Valoschi- Nencescu Andrei
  Administrator S.C. Universal Med Cleaning
 • Andreea este un profesionist desavarsit si un om minunat, implicat si foarte responsabil. M-am confruntat cu o problema si inainte sa-mi fie recomandata , luasem legatura cu alti doi avocati care mi-au spus ca este vorba de un caz dificil unde sansele de reusita sunt scazute. Insa, imediat am redirectionat dosarul catre Andreea, iar aceasta m-a ajutat astfel incat astazi ne bucuram impreuna de victorie. Iti multumesc, Andreea, pentru implicare, seriozitate, comunicare si pentru profesionalismul de care ai dat dovada!

  Copaceanu Cornelia
  Administrator la StudioSeb S.R.L.
 • Andreea este un avocat meticulos si riguros- un adevarat profesionist. In toate spetele juridice in care am colaborat, a fost promta in livrarea solutiilor. De fiecare data rezultatele au fost foarte bune. O recomand cu caldura.

  Barjoveanu Razvan
  Director Economic Societate Comerciala
 • Ii sunt recunoscatoare doamnei avocat pentru rezultatele obtinute in dosarele in care m-a reprezentat. A dat dovada de foarte mult profesionalism si implicare. O felicit pentru modul curajos de a sustine pledoariile! Apreciez enorm franchetea doamnei avocat Gliga si nu in ultimul rand faptul ca de fiecare data a obtinut rezultate chiar mai bune decat cele promise. Recomand cu incredere si ii multumesc pentru siguranta pe care mi-a oferit-o de-a lungul unui drum dificil.

  Radulescu Ioana
  Director regional societate asigurari
 • Ca avocat doamna Andreea Gliga a dovedit pe deplin competenta si profesionalism. In acelasi timp a demonstrat ca intr-o profesie in care exista intotdeauna multe suspiciuni si care nu este foarte iubita, pot functiona regulile fair-play-ului. Cu avocati avand profilul si daruirea Andreei Gliga perceptia generala s-ar putea schimba. Ideea de a nu pune numai banii in discutie si de a acorda multa importanta si laturii umane sensibile a celor implicati intr-o procedura juridica, ne-au facut sa o respectam si s-o apreciem in egala masura. Va dorim mult succes in continuare, stimata doamna Avocat!

  Modiga Cornelia
  Area Manager
 • Doamna avocat Andreea Gliga este un om deosebit, o persoana de incredere. Caracterizata de profesionalism, tenacitate, spirit organizatoric. La fiecare termen de judecata i-am remarcat implicarea, spontaneitatea si cat de dedicata este in apararea clientului. Ofera servicii de calitate, respectand litera legii si PE TINE CA OM.

  Jurja Carol
  Administrator societate comerciala
 • Colaborarea mea cu Av. Andreea Gligă a fost o mare reusita in cazul dificil pe care il aveam de rezolvat. Andreea, pe langa pregatirea profesionala si etica se remarca prin modul ei de implicare cu tot sufletul in rezolvarea problemelor legale. Modul de gestionare a relatiilor profesionale si interumane, reprezinta siguranta si increderea intr-o relatie de colaborare si cu timpul iti dai seama ca ai castigat si un prieten. O recomand pe Av. Andreea din toata inima si colaborarea cu ea va fi un real succes. Multumesc, Andreea!

  Băcău Jenica
  Functionar public
 • Cand crezi ca nu ai sanse, cand crezi ca nu are cine sa te ajute pentru ca tu nu te pricepi sau ai fost luat prin surprindere de anumite situatii si nu stii ce sa faci, adreseaza-te cu incredere D-rei. Avocat Andreea Gliga. Nu te lasa pacalit de faptul ca e tanara si frumoasa, pentru ca iti va dovedi cat de bine este pregatita profesional, cat de luptatoare si tenace este, fiind alaturi de tine si sustinandu-te cu toata onestitatea, delicatetea si prietenia. Este avocatul pe care trebuie sa il ai neaparat langa tine atunci cand ai nevoie! Recomand cu toata increderea!

  Martin Stefania
  Pensionara
 • Daca ai nevoie sa fii reprezentat de un avocat dedicat si cu experienta de natura juridica, indiferent de complexitatea problemei, recomand avocat Andreea Gliga. Este prietenoasa, comunicativa si implicata, tot ce ai nevoie atunci cand crezi ca „pamantul iti fuge de sub picioare”!!!

  Gherghinis Ramona
  Contabil
 • Competente pe care le-a castigat prin studiu si devotament, un om de incredere cu un profesionalism iesit din comun. Iti multumesc pentru dedicarea ta, pentru tot interesul cu care ne-ai reprezentat.

  Bianca Mercan
  Administrator S.C. AGRO ASPIM S.R.L.
 • Categoric o recomand pentru ca este persoana care se implica 100% in cazuri astfel incat la final exista doar REUSITA!!!

  Varlan Gabriela
  Farmacist Sensiblu
 • Am apreciat seriozitatea, competenta si promptitudinea de care a dat dovada. Multumesc!

  Popa Rares
 • Va multumesc frumos ca ati fost alaturi de mine in cele mai grele momente! Va doresc succes in tot ceea ce faceti!

  Stoichita Catalin
  Administrator societate comerciala
 • Un avocat exceptional, tanar, profesionist! Recomand cu incredere!

  Pacalici Monica
  Referent Spitalul Sf. Ioan
 • Un avocat tanar, de un profesionalism impecabil, un om deosebit!

  Serbanica Mihaela
  Economist Spitalul Sf. Ioan
 • Am intalnit-o pe dra Av. Andreea Elena Gliga intr-un moment foarte dificil al vietii mele. Cuvintele care o definesc sunt: profesionalism, ambitie, seriozitate, devotament fata de client si comunicare. Am facut alegerea perfecta si recomand din tot sufletul. Va multumesc, dra. Avocat!

  Baicu Mihaela
  insotitor de zbor Tarom S.A.